Nederlands Français English


  23 / 03 / 2015

Geslaagde hengstenkeuring en competitie in Moorsele!!

Foto's

Mac Donovan
Cumthago c


Het Roshoeveteam heeft er een zwaar, maar geslaagd weekend op zitten.

Tijdens de 3-de fase van de hengstenkeuring BWP zijn er 4 nieuwe jonge hengsten goedgekeurd, nl. Mac Donovan (v. Sir Donovan), Maestro v/d Bisschop (v. Cornet Obolensky), Mont Blanc C (v. Cornet Obolensky) en Marschal Fields 111 (v. Der Senaat 111).
Al deze hengsten zullen ter dekking staan op de Roshoeve en zullen ook op de show van zaterdag 28 maart in actie te zien zijn!

Ook voor onze ruiters Nick en Bob was het een spannende dag, want zij kwamen 's avonds ook nog eens aan de beurt voor de finale van de competitie!

Bij de 4-jarigen werd De Flor 111 kampioen! Hij wist onder Nick Vrins totaal foutloos te blijven over de ganse lijn!

Bij de 5-jarigen heeft Bob alle manches foutloos afgelegd met Kasperato v/d Roshoeve en werd hij zaterdag 2-de in de finale na een snelle, foutloze barrage.
Ook Balpar de Trebox Z en Klark Kent C deden het voortreffelijk en werden uiteindelijk nog 5-de en 6-de in de finale.

Bij de 6-jarigen was het Joepie v/d Wateringhoeve die dubbel foutloos sprong en daarmee op een verdienstelijke 5 plaats eindigde in de finale van zaterdag.

Maar dan bij de 7-jarigen!!! Wat een spannende strijd was dat tussen Dimitri Taeymans en Nick Vrins.
Beide ruiters en hun hengsten hebben er een prachtige competitie op zitten en het was tot op het einde een nek aan nek race.
Uiteindelijk heeft Nick Vrins deze competitie gewonnen met Cumthago C, hij was zowel winnaar van de proef, als eindwinnaar van de 7-jarigen in Moorsele.

We mogen terugblikken op een zeer geslaagd weekend Moorsele!!
Met dank aan het hele Roshoeveteam (eigenaars, ruiters, grooms,...)om paraat te staan en te helpen, zowel voor als achter de schermen!!

Wij hopen jullie allen te mogen ontmoeten zaterdag 28 maart 2015 op onze jaarlijkse hengstenshow om 19.30 u. Tot dan!