Nederlands Français English


  15 / 11 / 2012

Roshoeve succesvol op nationale aanlegtest

Foto's

Jappeloup vh Dauwhof


Gekoppelde paarden

Jappelloup vh Dauwhof
If Ever 111

Op 3 november vond in Rijhal Langeriethof de tweede Nationale aanlegtest  voor drie en vierjarige springpaarden plaats . ' Boudewijn Schepers, Leon Floren en Herman Van Den Broeck beoordeelden 16 driejarigen en 19 vierjarige springpaarden op hun aanleg als springpaard. 
 
Bij de driejarigen komt Jupiter VG als winnaar uit de bus. Jupiter is een product van Pommeau Du Heup uit Ulena VG een merrie van Haertbreaker gefokt door Alois Van Gorp uit Kasterlee en in eigendom van de combinatie Bart Anfhonissen en Jan Stoffelen.  Op de tweede plaats  zien we onze Jappeloup vh Dauwhof (foto)  met als vader Echo Van Het Neerenbos. Jappeloup werd Siegerhengst op de laatste BWP-hengstenkeuring en werd gefokt door Willy Denolf uit Aartrijke in eigendom van NV De Roshoeve. 
 
Bij de vierjarige werd de winnaar If Ever 111 een produkt van produkt van Der Senaat uit een Cash-moeder gefokt door Harry Theeuwes. Op de tweede plaats komt Iron een produkt van Lord Z uit een Corrado 1 moeder gefokt en in eigendom van Ali Al Rumaihi Van De Roshoeve te Geel.
Bron bericht: BWP
Bron foto: galop.be