Nederlands Français English

Chapper

°2015   |   schimmel   |   1.69 m   |   --

Chap II  Cellestial  Cantus 
Wilett 
Cora  Contender 
Antca 
Pippilotta  Asti Spumante  Argentinus 
Edelbild 
Petticoat  Romanoff J 
Pure Love 

Chapper

 Chapper heeft alles in zijn mars om het waar te maken in de topsport en fokkerij. Zijn vader, Chap II, was in 2018 in het Duitse Neustadt Dosse finalist bij de achtjarigen en sprong een jaar later reeds op 1m60-niveau (4*). Sedert 2020 schrijft Rolf-Göran Bengtsson een vervolg aan het succesverhaal van Chap II. Het is trouwens diezelfde Bengtsson die Chap II’s vader, Cellestial, op 1m60-niveau heeft uitgebracht in internationale Grote Prijzen. 

 

Chapper voert ook via zijn moeder begeerd prestatiebloed. Zijn moeder, Pippilotta, is een rechtstreekse dochter van Asti Spumante, een Argentinus-zoon waarmee Thomas Mühlbauer jarenlang in het internationaal vijfsterrencircuit schitterde, met o.a. een bronzen teammedaille en individueel 5e plaats op het EK in Windsor en winst in de 4* GP van München, alsook in landenproeven (o.a. in Dublin, Barcelona en Lummen).

 

De BWP-goedgekeurde Chapper heeft al een mooi parcours afgelegd in de sport. Als vierjarige werd hij ex aequo winnaar van de Pavo-hengstencompetitie. Deze glansprestatie deed hij vorig jaar in diezelfde competitie nog eens over. Ook dit jaar heeft hij zijn debuut in de competitie niet gemist. Met Pieter Kenis in het zadel gaf hij in de eerste manche voor de zesjarigen al zijn concurrenten het nakijken. Chapper is een prachtige hengst, begenadigd met uitzonderlijke springkwaliteiten, een goede instelling en een vernieuwende bloedvoering. Zijn veulens tonen mentaliteit en beloven het beste voor de toekomst.Foto'sGoedkeuring

Goedgekeurd voor:   BWP
Dekgeld:  € 850 (excl. BTW)

Nieuwsberichten