Nederlands Français English

°

     
 
   
 
     
 
   
 

Eigenaar:  Yeguada Campos

Condor C is net als Eurocommerce Berlin een zoon van de legendarische Cassini I uit een Caretino-moeder. Maar nog belangrijker is de moederlijn van Condor. Zijn grootmoeder is niet zomaar een dochter van Libero H, zij is de topmerrie Libera. Condor’s grootmoeder Libera begon in eigendom van Hans Horn haar internationale carrière onder Jos Lansink. Met Jos Lansink behaalde zij begin jaren ’90 grote successen op internationaal Grand Prix niveau. Nadien werd zij voor het grote geld verkocht naar Hap Hansen die met haar in Amerika Grote Prijzen en Wereldbekers heeft gewonnen. Zo wonnen zij onder meer de Grote Prijs van Wellington en die van Palgrave. Libera is tevens de halfzus van de bekende dekhengst Canaletto (sportnaam Candaletto) die met Charlotte Velin onder meer de Grand Prix van Helsinki wist te winnen. Calido, eveneens een halfbroer van Libera, nam twee maal deel aan het Europees kampioenschap met Geir Gulliksen waarna hij door Denys Lynch gekocht werd en ook met hem menig Grand Prix wist te winnen. De bekende dekhengsten Athletico van Ludger Beerbaum zowel als de populaire KWPN hengst Natal (Caretino) komt rechtstreeks uit een halfzus van Libera. Condor’s overgrootmoeder Osterblume is een van de belangrijkste stammerries uit Holstein. In het boek ‘WBFSH International Breeding Guide 1997/1998’ werd zij opgenomen in de top 3 van beste fokmerries ter wereld.

Foto'sPalmares

2010:
4 foutloze parcours op 4 deelnames LRV cyclus
0/1 nationaal kampioenschap jonge paarden LRV

2011:
Foutloos hengstencompetitie Moerzeke en Neeroeteren 
7e finale hengstencompetitie
barrage finale nationaal kampioenschap LRV - 12e plaats

2012:
winnaar finale hengstencompetitie 2012
3e eindstand hengstenconmpetititie 2012


Foto's verwante paardenVideo's

Moorsele 2012
LRV Jonge paarden 2010
1e wedstrijd
Finale LRV 6-jarigen Merksplas 2011
LRV 6-jarigen Heusden 2011
Finale Hengstencomp 2011 Neeroeteren

Media

In het boek ‘WBFSH International Breeding Guide 1997/1998’ werd de overgrootmoeder van Condor, Osterblume, opgenomen in de top 3 van beste fokmerries ter wereld.
In het boek ‘WBFSH International Breeding Guide 1997/1998’ werd de overgrootmoeder van Condor, Osterblume, opgenomen in de top 3 van beste fokmerries ter wereld.

Nieuwsberichten