Nederlands Français English


  04 / 07 / 2018

Rachel en Uncanto winnen in Hulsterlo de Beker van BelgiŽ

Artikel Equnews

Rachel Steffen wint finale Beker van België in Meerdonk


Bij de Senioren is het Rachel Steffen die zojuist de Beker van België weet te winnen. Na een eerste omloop op vrijdag, de tweede manche op zaterdag kwamen de veertig beste combinaties vandaag aan start in de finale van de bekerwedstrijd.

Vanmiddag kwam Steffen in de finale aan de start met haar Uncanto di Villagano (v. Canturo) die ze hier naar de winst wist te sturen in een tijd van 56.71 seconden. Het duo was vorig jaar ook al finalist in deze Beker.

Het tweetal bleef daarbij voor op Arbaud Gaublomle die hier zijn Jazira Van het Bildeken (v. Cicero Z Van Paemel) naar een tweede plaats weet te rijden met een tijd van 56.86 seconden. De derde plaats was er vervolgens voor Dieter Laheyne die hier zijn Kassander vh Roosakker zadelde. Samen met deze Echo van ‘T Spieveld nakomeling eindigde hij ook op het podium. Het tweetal noteerde daarbij een tijd van 58.02 seconden.

Met één strafpunt voor tijd uit de eerste finale ronde werd Julien Denayer vierde met Noukie Z (v. Nabab de Reve). Kevin Spiessens en Itackie Deux (v. Kashmir van Schuttershof) behaalden een vijfde plaats.